Преселба на Домови

Да се преселиш не значи само да ги преместиш твоите ствари од точка А до точка Б. Тоа е настан. Животна авантура. И Dora Moving е тука да те води низ секој чекор на ова патување со стил, и тоа не било каков – туку урбан, модерен и со огромна енергија. Размисли за моментот кога ќе ја отвориш вратата на твојот нов дом, знаејќи дека сè е таму, безбедно и точно каде што треба да биде. Е, така е да работиш со нас.
Од самата идеја до моментот кога последната кутија ќе стигне во твојот нов дом, ние сме тука за тебе. Со еден клик, телефонски повик или порака, нашите консултанти за преселба влегуваат во игра, подготвени да ги испланираат сите детали. Направи листа на сите твои вредности, големи мебели или уникатни предмети – сè ќе биде земено предвид.
Нашиот тим за пакување и транспорт е како волшебник за мебел: сè што е потребно да се демонтира, ќе биде демонтирано, а потоа внимателно заштитено, спакувано, преселено и монтирано, баш како што треба.
За високите катови и тешкопристапните места? Имаме лифтови и роботи за скали кои ќе ги надминат сите предизвици. Нашите возила за преселба се специјално дизајнирани да го чуваат предмети безбедни, обезбедувајќи брз и ефикасен транспорт. И да не заборавиме за облеката – таа ќе добие VIP третман во нашите чисти и специјално дизајнирани кутии.
Преселувањето со Dora Moving е повеќе од само промена на адресата. Тоа е уверување дека секој дел од твојот живот ќе биде пренесен со грижа, стил и, најважно, без главоболка. Дозволи ни да бидеме дел од твојата следна голема авантура.