Преселби, Селидби, Пакување, Транспорт, Товар, Истовар, Складирање на ствари - Низ цела Македонија

За нас


За Нас

Запознајте се со Dora Moving, Вашата нова go-to екипа за преселба, која ги пренесува свежите вибрации од големите американски метрополи директно во срцето на Македонија. Откако започнавме како Dora House Service во 2019, сме сè, само не Вашата обична компанија за преселби. Нашиот основач, ни го донесе овој кул концепт од САД – преселба што не е само потребна услуга, туку и smooth искуство.

Заборавете на стресот, безбројните листи и стратегиите за пакување што ги правите во 3 наутро. Ние сме тука да покажеме дека преселбата може да биде исто толку возбудлива како и да откривате нови места. Со Dora Moving, добивате микс од професионалност на next-level и првокласна грижа која гарантира дека Вашите предмети ќе стигнат на новата локација така брзо и безбедно како што Вашите пораки дојдоа до нас.
Нашата екипа? А, тие се суперхерои без стравови. Обучени, спремни и со attitude што го прави секој чекор од Вашата преселба побезболен. Уредни пакети, фенси опрема за транспорт и вештини што ги пренесуваме од една генерација професионалци на друга – тоа е нашиот начин на игра.
Значи, ако сте во потрага по тим што ќе ја направи Вашата преселба побезгрижна, повесела и далеку од стандардната монотонија, Dora Moving е тука за Вас. Нека Вашата следна авантура започне со стил и леснотија. Подарете си беспрекорна преселба и зачекорете со нас кон Вашето следно поглавје, испишано со нови лесни чекори.

Let’s move & groove!

ДОВЕРЛИВОСТ
Без разлика на тешкотиите на патот, ние ќе ја завршиме работата.
ТОЧНОСТ
Кога велиме 3 часот тогаш значи 3 часот.
ЗАШТИТА И БЕЗБЕДНОСТ
Нашиот тим штити сè пред да се пресели за да нема непријатни изненадувања по пристигнувањето до дестинацијата.
БРЗИНА
Времето е пари и никој не сака преселбата да трае со денови. Затоа повеќе би сакале 10 луѓе да работат на проект 4 часа, наместо 2 лица за 3 дена.
ПАМЕТНО
Има лесен начин да се прават работите, а има и тежок начин. Ние избираме да инвестираме во опрема за да можеме да го избереме полесниот начин, а не само да се заврши работата побрзо, туку и да ги заштитиме нашите вработени.
People about us

Секоја чест на професионалноста, брзината и организираноста во процесот на нашата селидба. Она што мислевме дека ќе биде комплицирано, испадна лесно и едноставно поради тимот на Дора!

B. Mirkova Natasha

Google Reviews

Супер позитивен впечаток за Dora Moving – компанија која нуди преселба на домови, монтажа / демонтажа и складирање. Секоја чест за сериозноста, професионалноста и постапување согласно договореното.

Borche Lazarov

Google Reviews

The best moving company in Macedonia!
Thank you for everything, will recomend to anybody who needs fast and proffesional movers this is it.

Anastasija Novevska

Google Reviews