Преселби, Селидби, Пакување, Транспорт, Товар, Истовар, Складирање на ствари - Низ цела Македонија

Shop

30x40x40 кутија (класери – книги)

60ден.

60x40x30 кутија (садови, чевли, покуќнина)

100ден.

100x80x80 кутија (алишта, постелнини итн.)

200ден.

Кутија гардеробер

1800ден.

Селотејп

80ден.

Меурчеста фолија

60ден. 1м.

Стреч фолија

500ден.

Ролна хартија (заштита на садови)

500ден.

Продажба на Материјали за Пакување

За тие кои преферираат DIY пристап кон преселбата или едноставно им требаат квалитетни материјали за пакување, Dora Moving нуди широк спектар на опции. Од силни картонски кутии во различни големини, до стреч и бабл фолија, ние сме тука за да ти обезбедиме сè што ти е потребно за да ја заштитиш твојата сопственост во текот на преселбата.
Нашите материјали за пакување се одбрани со грижа за да обезбедат максимална заштита за твоите предмети. Без разлика дали пакуваш лабилни стаклени предмети или тешки книги, нашата понуда на материјали е дизајнирана да ги задоволи сите твои потреби за пакување.
Со Dora Moving, сè што ти е потребно за успешна, безбедна и ефикасна преселба е на дофат на рака. Нашата цел е да обезбедиме комплетно решение за преселба, кое вклучува не само транспорт и складирање, туку и сите неопходни материјали и услуги за да твојата преселба биде што е можно попријатна. Со Dora Moving, ти си во добри раце.
Пресели се без мака

Биди господин!

Јавете ни се

Договараме термин

Ги пакуваме вашите работи

Ги селиме вашите работи