Преселби, Селидби, Пакување, Транспорт, Товар, Истовар, Складирање на ствари - Низ цела Македонија

Ценовник

Ценовник

Во селење не постои табеларен ценовник или било каква цена според квадратурата на станот, бројот на тури или работници, секоја селидба е приказна во себе. Некој стан е на 5и спрат без лифт друг е на приземје , има стан на 10и спрат со лифт но можно е да не собере пола ствари во лифт , или зграда со лош пристап за товарно возило . Dora Moving нуди правично и оптимално решение каде што ќе ја дознаете точната цена за бараната услуга за преселба. Бршиме бесплатен увид на лице место од нашите експерти за да ја добиете најреалната можна понуда, или со праќање на слики од инвентарот што се сели, на Viber , WhatsApp или Email.

Главни фактори за формирање на Цена:

• Точна количина на инвентар?
• Од каде до каде се пренесуваат вашите работи?
• Ако е зграда од кој до кој спрат?
• Со каков лифт располагаат зградите?
• Дали има потреба од демонтажа и монтажа на плакар, спална, кујна, полици и слично?

Пресели се без мака

Биди господин!

Јавете ни се

Договараме термин

Ги пакуваме вашите работи

Ги селиме вашите работи