НИЕ СМЕ DORA MOVING

Основана во 2019 година, Dora Moving (претходно Dora House Service) е компанија за преместување која ги носи најдобрите практики од САД во Северна Македонија. Основачот на Dora Moving започна да работи во оваа индустрија во САД во 2015 година, со цел да понуди беспрекорно искуство во движење. 

Преселбата не мора да биде стресен процес кој ќе ви одземе многу време, планирање и ресурси. Затоа создадовме услуга базирана на врвна професионалност и првокласна грижа за Вас. Ултра брза и безбедна преселба на домови и деловни простории, без ризик за оштетување на предметите и околината во процесот на селење.

Уредно спакувани предмети, специјална опрема за транспорт и супериорен тим од обучени професионалци, се нашата гаранција дека целиот процес ќе тече совршено.

 

Пакување и распакување

Ние нудиме пакување и распакување или можеме да ви дадеме кутии кои можете да ги искористите да се спакувате сами а ние ќе ги пренесеме.

ПРЕСЕЛБА НА ДОМОВИ

Обезбедуваме да се вселите во вашиот нов дом што е можно побрзо и со најефикасна услуга благодарение на нашиот тим на квалификувани работници!

ПРЕСЕЛБА НА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

Нашиот тим нуди целосна услуга – од пакување на сите предмети, инвентар и архива за вас, демонтажа, товарање, истовар, распакување  и монтажа си гаранција дека нема да има шети при транспортот.

ТРАНСПОРТ, ТОВАР И ИСТОВАР

Вршиме транспорт како и пренесување на вашите предмети со специjални возила за таа намена така што тие се максимално безбедни и сигурни. Опремени сме со потребната опрема за ефикасен и сигурен транспорт на вашите предмети.

ДОРА КОЛИЧКА

Количката има капацитет да товари до 800 килограми и е изработена од тешка челична конструкција која е идеална за пренесување на големи предмети како сефови, котли, топлински пумпи, опрема за лифт или какво било каков друг потежок предмет

МОНТАЖА И ДЕМОНТАЖА

Доколку имате предмети кои се преголеми за безбеден транспорт, ние ги демонтираме.

По селењето на предметите до новата локација, повторно ги составуваме и враќање во првобитна состојба.

ШТО КАЖАА ЗА НАС

Подолу се само неколку цитати од клиенти со кои сме работеле. За повеќе нефилтрирани критики, проверете ја нашата страница на Google My Business овде или нашите рецензии на Фејсбук овде.

Marija Magdalena
Koj saka drug da go seli dodeka si pie kafe- dechkive toplo mu gi preporachuvam! Profesionalni, ispolnitelni. Na vreme dojdoa i pred vreme zavrshija rabota.. Ne ostavija prostor za griza; mebelot kako go zemaa taka go donesoa

Snezana 8
Секоја чест ! Многу професионално извршена работа за неверојатно кратко време. Препорачувам секому!

Filip Shteriev
Profesionalno, kvalitetno, vnimatelno i brzo demontiranje, transport i montaza na celata pokuknina. Visoka timska sorabotka, koordinacija i strucno izvrsuvanje na rabotite od stana na vrabotenite. Topla preporaka

Тамара Петрушев

Педантно и без гребаници , без оштетувања и со насмевка на лице , професионално ја извршија својата работа.
Алал парите и секоја чест!

НАШИ КЛИЕНТИ

Од банки до компании за осигурување, пренесување на тешки сефови и банкомати, до болници и лаборатории, носење на медицинска опрема до ИТ компании и секакви видови на деловни канцеларии – ние го имаме искуството што ви е потребно за да се преселите без мака.

Контакт

+389 70 596 030
info@doramoving.com

Работно време

8:00 – 17:00 Понеделник – Сабота

Адреса

Козле 1, Бр. 33 1000 Скопје

Северна Македонија

Што работиме

СЕЛИДБИ
Транспорт
Товар/Истовар
Монтажа/Демонтажа
Заштита/Пакување
Складирање

12 + 6 =