Дора Лифт

Носивост: 350kg
Максимална висина: (6ти или 7ми спрат)
Во Dora Moving, ги разбираме предизвиците што доаѓаат со преселби на голем и неприкосновен мебел на повисоките катови во зградите со ограничен пристап. Затоа сме возбудени да го претставиме нашето ексклузивно решение – Дора лифт.
Специјално дизајниран за преселници, Dora лифт ја менува играта, обезбедувајќи беспрекорно вертикално транспортно искуство за предмети како софи, мебел и друго, дури и во простори каде што постоечките лифтови или скали претставуваат ограничувања.
Специјализиран вертикален транспорт: Дора лифтот е дизајниран за вертикален транспорт, дозволувајќи им на нашите стручни преселници ефикасно да носат големи и тешки предмети на повисоките катови каде што постоечките лифтови во зградата или скали можеби не се изводливи.
Компактен и маневрирачки: Нашиот Дора лифт е компактен и многу маневрирачки, што го прави идеален за навигација низ тесните ходници и тесните простори во зградите. Неговиот дизајн овозможува флексибилност, осигурувајќи дека дури и на најпредизвикувачките локации може лесно да се пристапи.
Приспособливо за различни ставки: Без разлика дали се работи за преголеми софи, големи парчиња мебел или други предмети, дора лифт може да се приспособи за да се справи со различни товари.
Ефикасно и заштедува време: Дора лифт е решение за заштеда на време кое ја подобрува ефикасноста на вашата селидба. Нашиот искусен тим може брзо и безбедно да транспортира предметите до повисоките катови, намалувајќи го целокупното време на движење и минимизирајќи ги пречки во вашиот распоред.
Зошто да изберете преселба со дора лифт: Специјализиран вертикален транспорт: Дора лифт е прилагоден за уникатните предизвици за преместување на големи предмети на повисоки катови.