Складирање

Понекогаш, преселбата не значи директен премин од еден дом во друг. Понекогаш, потребно е меѓувремено решение за складирање на твоите предмети. Без оглед на причината, Dora Moving нуди опции за складирање кои можат да се прилагодат на секакви потреби и временски рамки.
Нашите објекти за складирање се безбедни, чисти и пристапни, дизајнирани за да обезбедат идеално место за чување на сè, од мали лични предмети до големи парчиња мебел. Со различни големини на складишни простории, од 7 до 20 квадратни метри, ние нудиме флексибилни решенија кои се прилагодени на твоите специфични потреби.
Изборот на Dora Moving за твоите потреби за складирање ти овозможува спокојни моменти, знаејќи дека твоите предмети се чувани во објекти кои се строго мониторирани и одржувани. Така можеш слободно да го истражуваш твојот нов дом или да патуваш без грижи, додека ние се грижиме за твоите вредности.