Демонтажа и Монтажа

Секоја преселба доаѓа со свој сет на предизвици, особено кога станува збор за мебелот. Но, замисли ја преселбата без мака од разглобување и повторно склопување на секој дел од мебелот. Со Dora Moving, таа визија станува реалност. Нашиот тим од искусни столари и електричари е тука да се погрижи за сè, од демонтажа до монтажа и уредување на сè на новата локација.
Не треба да се грижиш дали твојата кујна или плакарите ќе се вклопат во новиот простор; ние ги нудиме сите потребни мерења и планирање пред преселбата. И ако си купил нов мебел кој само што пристигнал во кутии, нашата екипа може да ти помогне и со тоа. Монтажата на мебел не е само дополнителна услуга за нас; тоа е дел од нашата целосна посветеност кон обезбедување на сеопфатно и безболно искуство за преселба.