Често поставувани прашања

Колку чини преселбата?

За да добиете точна понуда, ве замолуваме да ни испратите слики од вашиот инвентар на +389 70 596 030 или пополнете ја апликацијата на линкот План за преселба.

Дали ангажирате трети лица за да ја извршат селидбата?

Не. Имаме наш тим и опрема со која ја вршиме преселбата.

Дали вршите и интернационални преселби?

Да. Побарајте не на 070596030 или пратете ни барање на info@doramoving.com

Дали пренесувате пијано?

Да. Преместуваме секакви видови.

Дали пренесувате тешки предмети. Што ако се претешки?

Ние преместуваме тешки предмети, без разлика на тежина.

Дали нудите само транспорт како услуга?

Да, ве замолуваме да не конрактирате на +389 70 596 030 за подетални информации

Дали нудите складирање на работи?

Да. Располагаме со наш магацин за складирање на предмети на нашите клиенти

Кога да ве контактирам за преселба?

Што побрзо. Планирањето навреме е најдобриот начин за да бидете сигурни дека нема да се појават непредвидени работи во последен момент.

Кои фактори ја одредуваат цената?
  • Обемот на предметите кои се транспортираат ( мебел, кутии и сл)

  • Тип на возило

  • Димензии и квантитетот на предметите

  • Почетна и Завршна точка (километри)

  • Дали локациите имаат пристап за товарно возило

  • Доколку преселбата се врши од зграда, голема улога има спратот и дали згрдата поседува лифт

  • Видот на услуга, транспорт, товар и истовар, монтажа и демонтажа