Нашиот тим

Идејата за селидби започна во 2015 кога Бесир беше во САД и имаше шанса да работи во компанија за селидби. Во тоа време оваа работа беше само за да се заработат пари за да се прошета САД, и шанса на лето пак да се оди за САД. После враќањато во Македонија Бесир имаше потреба од селидба и тогаш забележа колку услугите од компаниите што ги нудат во Македонија заостануваат од компаниите во САД.

Гледајќи го ова како шанса, Dora Moving беше формирана во 2019, тогаш со различно име (Dora House Service) со цел да се понуди рационализирана услуга за селидби, која е побезбедна, побрза и попаметна.

Стандардите на кои се држиме се:

Z

ДОВЕРЛИВОСТ

Без разлика на тешкотиите на патот, ние ќе ја завршиме работата.

}

ТОЧНОСТ

Кога велиме 3 часот тогаш значи 3 часот.

ЗАШТИТА И БЕЗБЕДНОСТ

Нашиот тим штити сè пред да се пресели за да нема непријатни изненадувања по пристигнувањето до дестинацијата.

БРЗИНА

Времето е пари и никој не сака преселбата да трае со денови. Затоа повеќе би сакале 10 луѓе да работат на проект 4 часа, наместо 2 лица за 3 дена.

ПАМЕТНО

Има лесен начин да се прават работите, а има и тежок начин. Ние избираме да инвестираме во опрема за да можеме да го избереме полесниот начин, а не само да се заврши работата побрзо, туку и да ги заштитиме нашите вработени.

Можеби сме млада компанија, но научивме од најдобрите и се трудиме повеќе, па ако имате какви било потреби за преселување, ве молиме контактирајте не, поставете ги вашите очекувања високи и бидете подготвени да ги надминеме.